• Small Rolunk9

    Small Rolunk9

  • Small Rolunk9

Rólunk

A Pilis Autóüveg Kft. 10 éve áll ügyfelei rendelkezésére gépjármű üvegek cseréjével, javításával, pótlásával. Cégünk flották kiszolgálására szakosodott, de természetesen állunk magánszemélyek rendelkezésére is.

Célunk, hogy partnereinkkel közösen fejlődhessünk, gördülékeny, jó szakmai kapcsolatot alakíthassunk ki, és nem utolsó sorban fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, amit mi sem bizonyít jobban, mint jelenlegi flotta partnereink számának növekedése.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy Magyarországon elsőként lettünk Sekurit Partnerek.

A Sekurit Partner a legmagasabb színvonalon teljesítő autóüvegezési szolgáltató.

A Sekurit Partner tagokat autóipari szakértők ellenőrzik minden évben, ezzel is biztosítva szolgáltatásaik minőségének fenntartását a legmagasabb szinten. Azaz, ha Ön egy minősített Sekurit Partnerhez fordul, biztos lehet benne, hogy autója a legjobb kezekben van.

A Sekurit Partner garantálja a minőségi szolgáltatásokat.

Nem csak arról biztosíthatjuk, hogy az autójáról magasan képzett szakemberek gondoskodnak, de arról is, hogy Ön a mindenkor elérhető legkorszerűbb eszközökkel és technikákkal nyújtott legjobb minőségű autóüvegezési szolgáltatásban részesül.

Sekurit Partner választása a helyes döntés az autója számára!

Egy Sekurit Partner olyan szintű biztonságot, megbízhatóságot és minőséget nyújt, amit Ön sehol máshol nem talál meg. A cég szerelői a Sekurit Akadémia magasan képzett és gyakorlott szakemberei. Itt bővítették ismereteiket és tanultak meg mindent az autóüvegezési termékekről és technológiákról. Ön biztos lehet abban, hogy valamennyi szerelési művelet – beleértve a kamera kalibrálást is tökéletesen végeznek el.

 
Csapatunk2
Logónk
Gépjárműparkunk